ICT & Recht door Aecius Juridisch Advies

ICT & Recht is op nationaal en internationaal niveau een rechtsgebied dat zich continu ontwikkelt. Voor ICT en het internet gelden talloze wetten en regels en er komen steeds nieuwe wetten bij, met als groot voorbeeld de invoer van de datalekkenwet per 1 januari 2016 en de de Europese privacyverordening. Het niet voldoen aan wet- en regelgeving kan grote financiële consequenties hebben.

Aecius Juridisch Advies is als deskundige al ruim 10 jaar een pionier op het gebied van ICT & Recht in Noord-Nederland. Aecius heeft veel ervaring met verscheidene onderwerpen op dit gebied en het opstellen en beoordelen van verschillende soorten contracten. Denk hierbij aan:

Laat u informeren over de risico’s en consequenties van ICT & Recht voor uw bedrijf. Neem contact op met Aecius Juridisch Advies voor een vrijblijvend gesprek of schrijf u in voor onze cursus ICT & Recht! Voorkomen is beter dan genezen.

Cursus ICT & recht

Aecius Juridisch advies geeft regelmatig cursussen op het gebied van ICT & Recht. Omdat ICT & Recht een omvangrijk en lastig onderwerp is, hebben wij een cursus ontwikkeld waarbij u actief kennis maakt met de facetten van ICT & Recht die voor uw bedrijf van toepassing zijn. Wij gebruiken onze kennis en uw input tijdens de cursus om u meer inzicht te geven in het ICT & Recht. Geïnteresseerd in onze cursus? Neem dan nu contact op