Innovatie Jurist/Coach

Stilstand is achteruitgang!
Vernieuwen is van essentieel belang. Naast de klassieke voorbeelden als het uitwerken van een nieuw product of idee tot het aanpassen van uw contracten, het vernieuwen van een website of het kiezen van een nieuwe rechtsvorm. Iedere vorm van vernieuwen is aan te merken als innovatie.

Wanneer u als ondernemer een begin maakt met innoveren wilt u dat dit proces goed verloopt. Innovatie is altijd een stap in het onbekende. U bent meestal niet de deskundige. Er komen vele onbekende en onverwachte aspecten bij kijken. Als innovatie jurist kunnen wij u helpen het onbekende en onverwachte inzichtelijk te maken om risico’s te voorkomen.

Heeft u een uitvinding of een goed idee? En is innovatie voor u een grote stap in het onbekende? Dan is het goed om een innovatie jurist en/of coach in te schakelen. Aecius juridisch advies kan voor u dezeinnovatie jurist en innovatiecoach zijn. Door onze uitgebreide ervaring met innovatietrajecten kunnen wij u tevens als jurist, coach of begeleider ondersteunen. Maak een vrijblijvende afspraak om meer te horen hierover.