Junior Commissaris, Wie zijn wij?

Junior Commissaris is opgezet door Arnoud Punt en Eelco Bakker. Vanuit deze samenwerking zijn meerdere commissarissen benaderd en het team zal nog verder groeien. Een succesvolle raad van commissarissen bestaat uit commissarissen die elkaar aanvullen op persoonlijkheid, kennis en ervaring. Daarop zijn onze commissarissen gescreend.

Al onze commissarissen zijn in staat om iedere vraag multidisciplinair te benaderen. Ze hebben allen ruime ervaring in hun eigen specialisatie en hebben daarbij ook in de breedte veel kennis. Ze zijn in staat om strategisch mee te denken met alle soorten ondernemers, omdat ze verstand hebben van vele organisatievormen en branches. Ze kijken daarbij zowel op strategisch als operationeel niveau mee. Ook zijn ze allen ondernemers, die weten wat er nu belangrijk is in het bedrijfsleven.

Onze commissarissen zijn samengesteld uit experts op de kennisgebieden die in alle organisatie belangrijk zijn, namelijk strategisch, juridisch, financieel en marketing. Deze onderwerpen vormen de

De huidige commissarissen zijn:

Arnoud Punt

Arnoud is werkzaam als zelfstandige onder de naam Aecius Juridisch advies. Daarbij specialiseert hij zich op de gebieden innovatie, ICT en compliance. Als bedrijfskundig jurist met veel ervaring in startende en doorgroeiende bedrijven is Arnoud kritisch op zowel risico’s als kansen. Arnoud is sinds 2005 een succesvol ondernemer en al jaren lid van diverse advies organen. Met zijn enthousasme en grote netwerk is hij een aanwinst voor iedere organisatie. Arnoud is zeer geschikt om uw organisatie te professionaliseren en nieuwe bedrijfsmogelijkheden aan te boren.

Rutger Albronda

Rutger is jaren werkzaam geweest voor Deloite en Ernst & Young als belastingadviseur en fiscalist. Daarmee richtte hij zich vooral op internationalisering van bedrijven en het betreden van de Nederlandse markt door buitenlandse bedrijven. Rutger is in staat de cijfers om te zetten in strategische keuzes. Sinds 2012 is Rutger gestart met meerdere succesvolle eigen ondernemingen. Rutger is zeer geschikt om uw financiën beter te beheersen en een goede professionaliseringsslag te maken met uw organisatie.

Gerald Kooistra

Gerald is sinds vele jaren ondernemer en tevens werkzaam voor Statement in Groningen als communicatie adviseur. Daarbij bekijkt Gerald iedere vraag vanuit strategisch perspectief. Iedere organisatie hoort goed na te denken over de kernwaarden van de organisatie en de wijze waarop dit uitgedragen wordt. Het middel en de wijze van iedere communicatie bepaalt het succes. Dit geldt zowel voor externe als interne communicatie. Gerald is een zeer geschikte sparringspartner om de identiteit van de organisatie te verbeteren en meer uit uw organisatie te halen.

Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar nieuwe commissarissen! Geïnteresseerd? Vul dan het contactformulier in en dan zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen!