Juridisch advies

Alle facetten van het ondernemen zijn gereguleerd door wetten en regels. Van een offerte of arbeidsovereenkomst tot aan aansprakelijkheid of de rechtsvorm die u kiest voor uw bedrijf. Voor het succes van uw onderneming is het van essentieel belang dat u hier grip op heeft.

Aecius juridisch advies is úw juridisch adviseur. Of u nou een beginnend ondernemer of een succesvol bedrijf bent, wij kunnen u verder helpen met al uw vragen

Maar al te vaak zijn zaken niet zo goed geregeld, terwijl u dacht dat u ze goed geregeld had. U had toch een contract of algemene voorwaarden? De meeste transacties verlopen gelukkig vlot. Problemen komen pas aan het licht als u anders over zaken denkt of wanneer u uw bedrijf verkoopt.

Waarom zou u wachten totdat problemen zich voordoen? Met juridisch advies van Aecius Juridisch Advies kunt u uw zaken zo regelen dat vervelende verrassingen zoveel mogelijk voorkomen worden.

Het ondernemerschap brengt veel risico’s met zich mee, zowel voor u als uw onderneming. Laat Aecius Juridisch Advies uw risico’s in kaart brengen met een legal scan. Met een legal scan wijzen wij u niet alleen op de risico’s van uw onderneming. Aecius Juridisch Advies zal u ook van uitgebreid advies voorzien over het verkleinen van deze risico’s. Als u vragen of juridisch advies nodig hebt, neem gerust vrijblijvend contact op.