MKB Commissaris

MKB Commissaris

Bent u op zoek naar een commissariaat voor uw MKB bedrijf, maar bent u niet op zoek naar de klassieke commissaris?

Junior Commissaris pakt het anders aan. Het MKB heeft meestal geen verplichte raad van commissarissen. Wij gaan u niet zeggen wat u moet doen.

Wat doen Junior Commissaris wel? Wij helpen met uw bedrijf beter op de kaart te zetten, op een manier die bij de ondernemer én de huidige tijd past. We bieden daarvoor 2 pakketten.

In overleg kiest u een voor u optimaal team. Indien gewenst kunnen we daarbij zoeken naar andere commissarissen.

De Junior Commissaris 1

U krijgt twee Junior Commissarissen tot uw beschikking, waarvan u zelf de expertise mag invullen, die u twee keer gezamenlijk komen bezoeken en een keer zullen ze individueel met u om de tafel gaan zitten. Hierdoor krijgt u dus minimaal vier keer een bezoek van een Junior Commissaris, maar ook in de tussenliggende tijd zullen zij op ieder moment voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden en zijn zij ook bezig mee te denken voor uw onderneming.

Prijs vanaf € 249,- per maand excl. btw.

De Junior Commissaris 2:

U krijgt drie Junior Commissarissen tot uw beschikking. Deze Junior Commissarissen zijn allemaal specialisten en  kunnen u optimaal van nut zijn. Zij zullen minimaal vier keer gezamenlijk met u gaan sparren en iedere commissaris zal daarnaast nog twee keer persoonlijk met u om de tafel gaan. Ook hierbij geldt dat ze in de tussenliggende tijd op ieder moment voor u klaar staan om uw vragen te beantwoorden.

Prijs vanaf € 399,- euro per maand excl. btw.